GRANDE diamentową kolekcją

(grudzień 2018)

W tym roku już po raz kolejny firma Wajnert Meble otrzymała prestiżową nagrodę- „Diament Meblarstwa". W konkursie organizowanym po raz 13 przez magazyn Biznes meble.pl, kapitula konkursu diamentową statuetkę przyznała kolekcji mebli modułowych, GRANDE.

Rokrocznie najlepsze kolekcje wybierane są przez architektów wnętrz i projektantów, dziennikarzy, przedstawicieli organizacji zrzeszających firmy z branży meblarskiej, a także designerów oraz reprezentantów wybranych salonów meblowych. Szacowne Jury ocenia design kolekcji, zgodność z trendami oraz funkcjonalność kolekcji.

Wśród tegorocznych laureatów kolekcja Grande wyróżnia się doskonałym designem, elegancją oraz niebywałym komfortem. Meble Grande zachwycają również funkcjonalnością, która pozwala na dowolne konfigurowanie mebli niemalże każdego dnia.

Diamentowa Statuetka, przyznana po raz kolejny, firmie Wajnert Meble pokazuje jak ważny dla marki jest rozwój, podążanie za najnowszymi trendami oraz najwyższa jakość mebli.

Więcej informacji o kolekcji -TUTAJ