Targi MEBLE POLSKA 2013 za nami

(marzec 2013)

Podobnie jak w poprzednim roku, firma WAJNERT MEBLE po raz kolejny z sukcesem zaprezentowała się na najbardziej prestiżowych targach meblowych w Polsce - Meble Polska 2013 w Poznaniu.

Na cieszącym się ogromnym powodzeniem stoisku o powierzchni niemalże 300 m2 uwagę zwiedzających przyciągał nowoczesny i dopracowany w każdym szczególe klimat ekspozycji oraz przede wszystkim bogaty wybór nowych kolekcji mebli i tkanin.

Podczas tegorocznej edycji targów zostały zaprezentowane gotowe koncepcje aranżacyjne pokojów dziennych, jadalni oraz sypialni. Wśród premier znalazły się nowe kolekcje mebli wypoczynkowych, systemowych, łóżka tapicerowane, fotele relaksacyjne, a także kolekcja mebli młodzieżowych. Dodatkowo przedstawiona została nowa odsłona szaf przesuwnych DEKO, na których froncie można teraz umieścić również własne, wykonane przez siebie zdjęcie.

FUNKY by WAJNERT to premierowa kolekcja mebli, łącząca funkcjonalne i proste geometryczne formy z komfortem wypoczynku. Kolekcję stanowią trzy niepowtarzalne programy: Funky Line, Funky Cube oraz Funky Box - doskonałe rozwiązanie dla tych, którzy cenią zarówno oryginalny design, jak też wygodę i funkcjonalność.

Wszystkim Zwiedzającym ogromnie dziękujemy za przybycie.